Omelet m.asparges og rejer
Ingredienser
- Pr. portion til 1 person.
- 2 små æg
- 2 Navarra asparges fra dåse
- 20-25 pillede rejer
- 1 spiseskefuld piskefløde
- Salt
- Olivenolie
Opskrift
Der er her brugt en pande med 20 cm. i diameter.
Pisk de 2 æg let sammen i en lille skål. Pisk derefter piskefløden med i. Panden varmes på en kogeplade på trin 5 (ved 1-9 trin) og der hældes lidt olivenolie på. Det bedste resultat fåes når panden ikke er for varm. Æggemassen hældes på den varme pande, og når den er ved at stivne lidt lægges asparges og rejer på, hvorefter der drysses med lidt salt. Prøv dig frem ved siderne om massen er så stiv at de to sider kan vippes ind over asparges og rejer. Lad det stege videre i et par minutter, hvorefter omeletten kan skubbes over på et fad og man er klar til at lave en ny. Giv dem 3-4 minutter i en 200° varm oven lige inden servering.
.
Se udvalget af Vin til maden her: