Omelet m.asparges og rejer

Omelet m.asparges og rejer

Ingredienser

  • Pr. portion til 1 person.
  • 2 små æg
  • 2 Navarra asparges fra dåse
  • 20-25 pillede rejer
  • 1 spiseskefuld piskefløde
  • Salt
  • Olivenolie

Opskrift

Der er her brugt en pande med 20 cm. i diameter.
Pisk de 2 æg let sammen i en lille skål. Pisk derefter piskefløden med i. Panden varmes på en kogeplade på trin 5 (ved 1-9 trin) og der hældes lidt olivenolie på. Det bedste resultat fåes når panden ikke er for varm. Æggemassen hældes på den varme pande, og når den er ved at stivne lidt lægges asparges og rejer på, hvorefter der drysses med lidt salt. Prøv dig frem ved siderne om massen er så stiv at de to sider kan vippes ind over asparges og rejer. Lad det stege videre i et par minutter, hvorefter omeletten kan skubbes over på et fad og man er klar til at lave en ny. Giv dem 3-4 minutter i en 200° varm oven lige inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.