Spansk omelet med kartofler

Spansk omelet

Ingredienser

  • 450g små skrællede kartofler
  • 1 løg
  • 3 spiseskefulde vegetabilsk olie
  • 4 æg
  • salt og frisk kværnet peber.

Opskrift

Skær kartoflerne i tynde skiver og løget i ringe.
Varm 2 spiseskefulde olie på en pande(omkring 20 cm i diameter) Tilsæt kartofler og løg og varm det ved lav varme i ca. 10 min. til kartoflerne er møre. Tag panden af varmen.

Slå æggene ud i en stor skål og pisk dem sammen med lidt salt og frisk kværnet peber. Rør kartofler og løg i.

Varme den resterende olie på panden og kpm kartoffel blandingen på. Steg ved svag varme i omkring 5-8 min. indtil blandingen er næsten stivnet.

Placer en stor tallerken, med bunden op over panden, og vend forsigtig det hele rundt. Lad derefter omeletten glide tilbage på panden og steg videre i omkring 2-3 min. indtil undersiden er blevet gylden brun.

Kom den på et fad og del den op i mindre stykker.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.