Søde og salte rødbede chips

Søde og salte rødbede chips

Ingredienser

  • 1 lille frisk rødbede
  • Sukker
  • Fint salt
  • Havsalt
  • Vegetabilsk olie til stegning

Opskrift

Skræl rødbeden og skær den i meget tynde skiver. Drys skiverne med salt og sukker. Varm olien i en lille gryde indtil den er så varm at en lille brødterning bliver gylden inden 1 min. Steg rødbedeskiverne i små portioner i ca. 1-2 min. til de de flyder op til overfladen og bliver gyldne i kanterne. Læg dem på køkkenrulle og drys med grov havsalt.

Serveres med en dip af f.eks. aïoli (hvidløgs mayonnaise)

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.