Stegte, blandede grønsager - Pisto Manchego

Stegte, blandede grønsager – Pisto Manchego

Ingredienser

  • 1 dl. olivenolie
  • 2 løg, hakkede
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 små squach, skåret i terninger
  • 1 rød peberfrugt, skåret i terninger
  • 1 grøn peberfrugt, skåret i terninger
  • 2 modne bøftomater, flåede og hakkede
  • Salt og frisk kværnet peber
  • 2 spsk friskhakkede krydderurter, fx persille

Opskrift

Varm olien i en gryde eller en dyb pande og steg løg og hvidløg blanke. Tilsæt resten af grøntsagerne og krydr med salt og frisk kværnet peber. Lad det stege i ca. 15 min. vej jævn varme, indtil væden fra grønsagerne er helt fordampet.
Drys med friske krydderurter før servering.

Variation: Skal der være mere gods i retten, kan man stege skinke- eller baconterninger i olien, før grønsagerne tilsættes.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.