Omelet med klipfisk - Tortilla De Bacalao

Omelet med klipfisk – Tortilla De Bacalao

Ingredienser

  • Til 10 canapér:
  • 250 g. afsaltet klipfisk
  • 1 stort løg
  • 3 grønne peber
  • 8 æg
  • Olivenolie

Opskrift

Hak løg og peber fint og steg det ved svag varme i en pande med olie. Når de er helt bløde tilsættes klipfisken der er delt i små flager. Det hele koges i ca. 2 til 3 minutter. Slå æggene ud i en skål og pisk dem let sammen, tilsæt lidt salt og lav en omelet af alle ingredienserne, sådan at den bliver let blød indeni. Serveres på en skive godt brød.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.