Inés Vizcarra
v/3 Fl. 489,00 DKK

629,00 kr. Inkl. moms

Bodegas Vizcarra – Ribera Del Duero

Imponerende stilopvisning i perfektionistisk balancegang for fuld smagsmæssig udblæsning. Selvom tinto fino ( tempranillo) ofte får lov til at stå alene, har Vizcarra her valgt at understrege struktur og et raffineret vegetalt element i vinen ved at tilsætte 10 % merlot. Det giver både en strukturel friskhed, som skinner igennem den ellers massivt frugtige konstruktion, og et delikat lift til næsen, der som sådan får balanceret det velristede egetræs vaniljede noter og frugtens velmodnede ditto af solbær, blomme og lakrids. Alle komponenter er smukt integreret til en vinoplevelse af samme størrelse som vinens garanterede aftryk i din hukommelse.

På lager

Varenummer (SKU): 437014443578 Kategorier: , Tag: Brand: , , ,

Beskrivelse

Bodegas Vizcarra – Ribera Del Duero

Årgang
Inés Vizcarra 2014 i imponerende stilopvisning

Modning
16 måneder på Franske (90%) og Amerikanske egefade (10%)

Vintype
Rødvin

Indhold
3/4 L.

Alkohol
14,5 %

Servering
Køl til 16 grader efter en grundig dekantering, og server af dine største vinglas.

Drikkes/Gemmes
Inés Vizcarra 2014 i imponerende stilopvisning er drikkemoden nu, og vil være på toppen af sin karriere indtil 2024

Druer
90% Tinto Fino (Tempranillo)   10% Merlot

Anvendelse
Hvad du skal drikke vinen til, er en lidt mere kompliceret affære. Og så alligevel ikke. For normalt ville vi her diske op med en række små idéer til, hvilke madretter, du skal servere den dag, du knapper vinen op. Men måske skulle du faktisk lade være med at servere nogen madret til Inés. Den skal nok levere rigeligt af både fast og flydende til at udgøre hele oplevelsen. En meditationsvin til efter middagen!

Kommentar
Ribera del Duero er blevet udødeliggjort af mere og andet end berømte danske vinmagere (som Peter Sisseck – Pingus) og tårnhøje Parker-vurderinger. Sandheden er, at områdets klima og geografi er tæt på perfekt til dyrkning af tempranillo-druen, som oven i købet nyder godt af en kultur for kvalitetsproduktion med fokus på smag over volumen. Et område, som slog igennem på den vinøse verdensscene i 90’erne, men som stadig er et vågent øje værd. Se mere hos Bodegas Vizcarra.

Yderligere information

Vægt 1 kg