tilbud!

Puerta de Alcala rød 2019

Original price was: 68,00 kr..Current price is: 47,00 kr.. Inkl. moms

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Lilla rød farve med god capaque farvning af glasset. De frugtagtige og blomsteragtige aromaer fra de meget kraftige og harmoniske druesorter, der bruges, skiller sig ud. I næsen er de røde og sorte frugter meget til stede fra starten (hindbær, blåbær), Syrah giver den sødme med antydninger af svesker. Der er også blomster noter. I munden opretholdes dette frugtagtige udtryk. Indgangen er meget behagelig takket være frugternes sødme, godt pakket ind i det ustabile præg, der giver den 13½% alkohol. Dens varme suppleres meget godt med surhed, der holder pulsen i ansigtet med alkohol og med et bittert strejf fra modne og højpolerede tanniner, der gør den frisk i slutningen. Vinen er meget behagelig på grund af sin enkle kompleksitet.

Nederst på forside etiketten står der med blindskrift (Braille) navnet på vinen, om det er rød,hvid eller rosé samt om det er en ung vin, crianza eller reserva.

Beskrivelse

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Årgang
Alcala ung rødvin Vinos Jeromin 2019

Vintype
Rødvin

Indhold
3/4 L. Alcala ung rødvin Vinos Jeromin

Alkohol
13,5 %

Servering
Server ved 15-17° og nyd, at strukturen gør vinen frisk og frejdig. En iltning (omhældning) er ingen dårlig idé, men temperaturen skal stadig holdes på plads.

Drikkes/Gemmes
Køb Puerta de Alcala rødvin – Spansk Vin for at drikke. Vinen bliver ikke bedre, end den er nu og de næste 4-5 år.

Druer
Tempranillo 75% og Syrah 25%

Anvendelse
Perfekt hverdagsvin, der ledsager alle slags kød, fisk og oste.

Kommentar
Carlos III genopbyggede Puerta de Alcalá som et af stjerneprojekterne i hans planer om at forbedre byen. Det blev hovedindgangen til byen og et af de mest repræsentative monumenter under hans regeringstid.

Beliggende i centrum af Villarejo de Salvanés, i DO Vinos de Madrids indbydende vinregion, blev Vinos Jeromín grundlagt i 1956 af Gregorio Martínez García. Selvom det i første omgang blev designet som en bodega, der var målrettet at fremstille enorme mængder bulkvin til at sælge, begyndte det meget snart at investere i kvalitetsvin, et projekt, der blev konsolideret på kort til mellemlang sigt i hænderne på et sekund generation af familiemedlem: Félix Martínez García-Fraile.

Som et resultat, i 1988, blev bodega totalrenoveret, og med det teamet. Det var da, Félix Martínezs sønner kom om bord: Gregorio, der er i spidsen for virksomheden, og som formåede at placere bodega på nye markeder på nationalt og internationalt plan; og Manuel, en økolog, der siden sin inkorporering har været forfatter til bodegas vine. Fra det øjeblik blev det klart besluttet, at enhver investering ville fokusere på fremstilling af flasker af kvalitetsvine, som i disse dage er underlagt velfortjent prestige i både Spanien og på de internationale markeder. Se mere hos Vinos Jeromin.

Yderligere information

Vægt 1 kg