15 meses Vizcarra
v/6 Fl. 129,00 DKK

169,00 kr. Inkl. moms

Bodegas Vizcarra – Ribera Del Duero

En rigtig klassiker, denne smukke Tempranillo fra vinregionen Ribera del Duero. Rubinrød i glasset. Aromaer af sort frugt, krydderier og vanille. Blød peber og fine bløde trætoner. Smagen er kraftig og kompleks med mørk frugt, raffinerede krydderier, blød peber og trænoter gennem en 15-måneders lagring på fransk og amerikansk egefade.

På lager

Varenummer (SKU): 437014443981 Kategorier: , Tag: Brand: , ,

Beskrivelse

Bodegas Vizcarra – Ribera Del Duero

Årgang
15 meses Vizcarra Klasisk Spansk vin fra året 2019

Modning
15 måneder på franske og amerikanske egefade

Vintype
Rødvin

Indhold
3/4 L.

Alkohol
14,5 %

Servering
Nyd ved 17 grader efter en omhældning til hvad som helst og retur i flasken.

Drikkes/Gemmes
Drik denne 15 meses Vizcarra Klasisk Spansk vin over de næste 4-5 år

Druer
Tinto Fino (Tempranillo)

Anvendelse
Denne robuste Ribera passer perfekt til mange retter med grillet eller stegt rødt kød, gryderetter og selvfølgelig mange middelhavsretter, pizzaer, pastaer, paella.

Kommentar
Ribera del Duero er et af verdens bedste vinområder, der har opnået bred international anderkendelse. I Danmark kan vi bryste os af Peter Sisseck, der med vinen Pingus, var med til at revolutionere måden man lavede vin på i området. Bodegas Vizcarra er en familiedrevet vingård, der igennem 2 generationer har dyrket vin på udvalgte vinmarker, der spænder over 56 Ha land. I 2007 gennemgik vingården en omfattende modernisering. Tanken er at beskytte de fine aromaer og vinens tanniner ved at benytte tyngdekraften, når vinen flyttes mellem pressen, ståltanken og egetræsfade. Derudover er produktionsområdet helt sterilt, således at tilsætningen af sulfitter kan holdes på et absolut minimum. Denne modernisering har for alvor fået Vizcarra i søgelyset hos både internationale og nationale eksperter, der bedømmer vingårdens vine i top 10 i dette prestigefyldte område, hvor nogen af verdens dyreste og bedste vine dyrkes og produceres. Se mere hos Bodegas Vizcarra.

Yderligere information

Vægt 1 kg