Senda Del Oro
v/6 Fl. 94,00 DKK

119,00 kr. Inkl. moms

Bodegas Vizcarra – Ribera Del Duero

Ung og saftspændt Ribera del Duero med friske bærnoter af blåbær, solbær, ribs sammen med tungere noter af læder, fennikel og enebær og slutteligt mejerinoter med ymer og kakao. I næsen er vinen ligeledes frisk, hvor bærnoterne går flot igennem sammen med en frisk krydret note med toner af eukalyptus og kanel. Strukturen i vinen er flot holdt sammen af en præcis balance mellem en afdæmpet syre og elegante spinkle tanniner i forhold til vingårdens mere muskuløse storebrødre. En meget vellykket ung Ribera del Duero, til dem der gerne vil have en vin, der er alsidig og velegnet til mange forskellige retter.

På lager

Varenummer (SKU): 437004702166 Kategorier: , Tag: Brand: , ,

Beskrivelse

Bodegas Vizcarra – Ribera Del Duero

Årgang
Senda Del Oro ung rødvin Vizcarra 2021

Modning
7 måneder på franske og amerikanske egefade

Vintype
Rødvin

Indhold
3/4 L.

Alkohol
14½ %

Servering
Serveres ved 16-17° i store glas. Vinen skal iltes godt, for at få den unge syre til at ”dampe af”. Om du foretrækker at ilte ved at slynge vinen i glasset eller hælde vinen over en beholder og tilbage i flasken er en smagssag.

Drikkes/Gemmes
Senda Del Oro ung rødvin Vizcarra drikkes nu og til 2028

Druer
Tinto Fino (Tempranillo)

Anvendelse
Vinen går fint til mange forskellige retter fra kalvebrisler, svinekam til en kalvesteak. En ægte spansk version kunne være en fyldig kaningryde eller langtidsbraiseret spædlam

Kommentar
Ribera del Duero er et af verdens bedste vinområder, der har opnået bred international anderkendelse. I Danmark kan vi bryste os af Peter Sisseck, der med vinen Pingus, var med til at revolutionere måden man lavede vin på i området. Bodegas Vizcarra er en familiedrevet vingård, der igennem 2 generationer har dyrket vin på udvalgte vinmarker, der spænder over 56 Ha land. I 2007 gennemgik vingården en omfattende modernisering. Tanken er at beskytte de fine aromaer og vinens tanniner ved at benytte tyngdekraften, når vinen flyttes mellem pressen, ståltanken og egetræsfade. Derudover er produktionsområdet helt sterilt, således at tilsætningen af sulfitter kan holdes på et absolut minimum. Denne modernisering har for alvor fået Vizcarra i søgelyset hos både internationale og nationale eksperter, der bedømmer vingårdens vine i top 10 i dette prestigefyldte område, hvor nogen af verdens dyreste og bedste vine dyrkes og produceres. Robert Parker gav vinen ”Senda del Oro 2011” 93 point(ud af 100) Se mere hos Bodegas Vizcarra.

Yderligere information

Vægt 1 kg