Smag på Spanien – Bierzo

319,00 kr. Inkl. moms

Beskrivelse

Spansk vin-Vingave-Smag på Spanien

Mencia

  • Årgange – 2019- 2022 – 2020
  • Vin type – Rødvin – Hvidvin – Rødvin
  • Indhold – 3 x 3/4 l
  • Alkohol – 14½% – 14% – 14½%
  • Druer – Mencía

Spansk vin- til en du værdsætter.

Indhold i vinkarton 
1 fl. – El Pajaro Rojo 2019 14½%  Losada Vinos de Finca
1 fl. – Losada Godello hvidvin 2022 14%    Losada Vinos de Finca
1 fl. – Losada rødvin 2020 14½%      Losada Vinos de Finca

Kommentar.

Spansk vin-Vingave-Smag på Spanien

Losada Vinos de Finca Bierzo ligger i det nordvestlige Spanien og har et helt særligt klima der giver optimale vækstbetingelser for Mencía druen. Vindforholdene trækker salt fra Atlanterhavet og giver vinen de sprøde mineraler sammen med de stenede jordbundsforhold. Losada vinos de finca er beliggende ved den lille by Cacabelos og råder over adskillige små vinmarker med gamle vinstokke, der alle bliver beskåret efter den gamle gobelet metode. Dette medfører til et meget lavt udbytte, hvor høsten er nødt til at foregå ved menneskehænder, men hvor kvaliteten til gengæld er helt i top. Vingården tager imod besøg efter aftale.

Vinavl i Losada.Vinavl i praksis, er i princippet, det beløb man ofre til fordel for at opnå en råvare af højere koncentration. Selvom alle vore vinmarker er en arv fra tidligere generationer i for af små stykker med gamle vinstokke, må vi handle mod inerti på vinmarkerne og det har intet at gøre med respekt for traditionerne. Skal vi pløje, fordi der altid har været pløjet eller vedligeholde bunddække til at kontrollere erosion, reducere den kraft og sikre jordens struktur? Gød? Fordi det altid er blevet gjort, eller analysere jorden først og udføre de nødvendige ændringer for at korrigere pH til passende niveauer for at sikre en korrekt omsætning af næringsstoffer?

Vores erfaring har overbevist os om, at for at producere store vine, skal det gå ud over idyllen med billeder af heste og plove og vidt muligt foretage tekniske beslutninger med videnskabelige kriterier. Så ved forskning og rådgivende aftaler med store videncentre indenfor vinavl, tillader det os at opretholde en filosofi om løbende forbedringer i vinmarkerne. Se mere på Losada Vinos de Finca

 

Yderligere information

Vægt 3 kg