Puerta de Alcala reserva rød
v/6 Fl. 75,00 DKK

99,00 kr. Inkl. moms

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Kirsebærfarvet, ren og lys. Harmonisk næse, som kombinerer meget godt den modne røde og sorte frugt og skålen fra de gode tønder, der bruges i ældningen. Meget udtryksfuld og fuld af smag foruden struktur og styrke, også meget nuanceret, velsmagende og dedikeret, fuld af kraft og meget elegant på samme tid. Koncentreret og med en lækker, lang finish. En vin med en stor fremtid.

Fra vinmarker i Villarejo de Salvanés med en gennemsnitsalder på over 40 år

Nederst på forside etiketten står der med blindskrift (Braille) navnet på vinen, om det er rød,hvid eller rosé samt om det er en ung vin, crianza eller reserva.

På lager

Beskrivelse

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Årgang
Alcala reserva rødvin Vinos Jeromin 2017

Modning
Minimum 15 måneder på franske og amerikanske egefade.

Vintype
Rødvin

Indhold
3/4 L. Alcala reserva rødvin Vinos Jeromin

Alkohol
14½ %

Servering
16 – 18º

Drikkes/Gemmes
Drik denne  klasiske  Spansk vin over de næste 8-10 år

Druer
Tempranillo 60%, Syrah 30% og Merlot 10%.

Anvendelse
Perfekt til rødt kød, stege og gryderetter.

Kommentar

Carlos III genopbyggede Puerta de Alcalá som et af stjerneprojekterne i hans planer om at forbedre byen. Det blev hovedindgangen til byen og et af de mest repræsentative monumenter under hans regeringstid.

Således har Puerta de Alcalá været et symbol på modernitet og åbning for nye markeder for Bodega Vinos Jeromín. Puerta de Alcalá Reserva-vin tilbyder en fremragende vin, der sammen med sin ældning i ikke mindre end 15 måneder på franske og amerikanske egetønder kvalificerer denne vin som kompleks og elegant.

Vinos Jeromin

Beliggende i centrum af Villarejo de Salvanés, i DO Vinos de Madrids indbydende vinregion, blev Vinos Jeromín grundlagt i 1956 af Gregorio Martínez García. Selvom det i første omgang blev designet som en bodega, der var målrettet at fremstille enorme mængder bulkvin til at sælge, begyndte det meget snart at investere i kvalitetsvin, et projekt, der blev konsolideret på kort til mellemlang sigt i hænderne på et sekund generation af familiemedlem: Félix Martínez García-Fraile.

Som et resultat, i 1988, blev bodega totalrenoveret, og med det teamet. Det var da, Félix Martínezs sønner kom om bord: Gregorio, der er i spidsen for virksomheden, og som formåede at placere bodega på nye markeder på nationalt og internationalt plan; og Manuel, en ønolog, der siden sin inkorporering har været forfatter til bodegas vine. Fra det øjeblik blev det klart besluttet, at enhver investering ville fokusere på fremstilling af flasker af kvalitetsvine, som i disse dage er underlagt velfortjent prestige i både Spanien og på de internationale markeder. Se mere hos Vinos Jeromin.

Yderligere information

Vægt 1 kg