Lam med sød skorpe

Lam med sød skorpe

Ingredienser

  • 175g spædlam mørbrad filet, skåret i 1cm tykke skiver
  • 1 teskefuld sennep
  • 2 spiseskefulde lyst puddersukker
  • Salt og frisk kværnet peber

Opskrift

Start med at sætte grillen på det højeste. Drys generøst med salt og peber og grill lammestykkerne på den ene side i ca. 2 min. til de er blevet brune.

Tag grillristen ud, vend lammestykkerne og smør dem med sennep. Drys sukkeret jævnt over lammestykkerne og sæt igen grillristen under gillen.
Steg lammestykkerne 2-3 minutter mere, indtil sukkeret er smeltet, men lammestykkerne er stadig rosa i midten.

Hold øje med lammestykkerne mens de bliver grillet, da sukkeret kan brænde hvis det bliver varmet mere end nogle få minutter.

Se udvalget af Vin til maden her:

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.