Canutillos con crema Pastelera

Canutillos con crema Pastelera

Ingredienser

Creme til ca. 24 stk Canutillos:

  • ½l piskefløde
  • 3 æggeblommer
  • 1 hel æg
  • 100 g. sukker
  • 1 stang kanel – ca. 8-10 cm
  • Revet skald af 1 citron
  • 30g maizena
  • 200 g god chokolade (70%)

Opskrift

Piskefløden, kanel, sukker og citronskalden bringes til kogepunktet. Derefter sættes det til afkøling.
Æggeblommer, æg og maizena piskes godt sammen i en skål.
Når piskefløden er kølnet af, hældes den piskede æggemasse i og piskes godt sammen med fløden.
Sæt det over varmen igen og pisk godt til det bliver tykt og næsten koger. Derefter sættes det til afkøling.
Når det er koldt sprøjtes cremen ind i hver enkelt Canutillo med en kage-sprøjte eller en plastpose med et lille hul i bunden.
Chokoladen varmes over et vandbad.
Hæld lidt chokolade over hver enkelt, eller bare dyp i chokoladen efterhånden som man spiser dem.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.