Sprødstegt mælkebudding

Ingredienser ½ l mælk reven skal af 1 usprøjtet citron 4 spiseskefulde sukker 1 stang vanilje, skåret op 75g smør plus lidt til at smøre med 150g mel 4 æggeblommer olie til skålen 2 hele æg 4 spiseskefulde rasp olie til friturestegning kanel og sukker til pynt Opskrift Hæld mælken i en gryde og tilsætRead More

Katalansk cremebudding – Crema Catalana

Ingredienser 2oo g sukker 4 æggeblommer 1 stang kanel Strimlet skal af ½ usprøjtet citron 25 g Maizena/majsstivelse ½ l. mælk Opskrift Pisk æggeblommerne med 150g sukker i en gryde, til det skummer. Tilsæt kanelstang og citronskal og hæld mælken i. Opvarm cremen under stadig omrøring, indtil den begynder at størkne. Den må ikke koge.Read More

Karamelrand

Ingredienser 250 g sukker 4 hele æg 2 æggeblommer ½ l. mælk Opskrift Hæld 1 1/4 dl. vand og halvdelen af sukkeret i en gryde og lad det koge op. Lad det simre, indtil det fortykkes til sirup og bliver gyldentbrunt. Hæld karamelmassen i 4 små soufflèforme eller lignende, så bundene er dækket lige meget.Read More

Canutillos con crema Pastelera

Ingredienser Creme til ca. 24 stk Canutillos: ½l piskefløde 3 æggeblommer 1 hel æg 100 g. sukker 1 stang kanel – ca. 8-10 cm Revet skald af 1 citron 30g maizena 200 g god chokolade (70%) Opskrift Piskefløden, kanel, sukker og citronskalden bringes til kogepunktet. Derefter sættes det til afkøling.Æggeblommer, æg og maizena piskes godtRead More

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.