Små ris-omeletter
Ingredienser
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 115g/1 kop kogte hvide ris
- 1 kartoffel, revet
- 4 forårsløg, fint skåret
- 1 fed hvidløg, fint hakket
- 1 spiseskefuld hakket persille
- 3 æg, pisket
- Salt og friskkværnet peber
Opskrift
Varm det halve af olivenolien på en stegepande. Rør risen med den revet kartoffel, forårsløg og hvidløg, ved stærk varme i ca. 3 min. til det er gyldent.
Hæld ris og grøntsager i en skål og rør persille og de piskede æg samt salt og peber sammen.
Varm den resterende olie på stegepanden og læg store skefulde af risblandingen på panden, så der er plads imellem dem. Steg dem i 1-2 min på hver side. Lad dem dryppe af på noget køkkenrulle. Serveres varme.
Se udvalget af Vin til maden her: