Maurisk kebab

Maurisk kebab

Ingredienser

  • 600g svinefilet
  • 1 dl. olivenolie
  • ½dl. tør sherry
  • 1 tsk. mild paprika
  • ½ tsk. stærk paprika
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • Salt og friskkværnet peber

Opskrift

Skær kødet i terninger på 2-3 cm. Bland en marinade af olivenolie, sherry og krydderier og læg kødterningerne i marinaden i mindst 2 timer.
Tag kødterningerne op af marinaden og stik dem på 4 kebabspyd. Steg dem i ovnen ved jævn varme i 10 min. og vend dem flere gange undervejs.

Se udvalget af Vin til maden her:

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.