Pimientos m. artiskok, serano og ost

Pimientos m. artiskok, serano og ost

Ingredienser

  • 6 stk. Pimientos Piquillo
  • 6 halve artiskokhjerter
  • 2 -3 skiver serano skinke, ikke for tynde
  • Revet ost
  • God olivenolie
  • Salt

Opskrift

Et ildfast fad smøres godt med olivenolie, og de 6 Pimientos lægges på fadet. Har man dækket fadet med staniol, er rengøringen nemmere til sidst. De halve artiskokhjerter klemmes lidt flade med en gaffel og lægges ovenpå Pimientos`ene og der hældes lidt olivenolie på hver og drysses med lidt salt. Sættes i en 200° forvarmet varmluftovn i 3 minutter.

Seranoskinken skæres i meget små firkanter og drysser på hver af de 6 dele. Lidt mere olivenolie hældes over og til sidst dækkes det hele med revet ost. Sættes i en forvarmet varmluftovn ved 200° i ca 3 minutter til osten er smeltet og fået lidt farve. Serveres varme med et stykke godt brød.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.