Pimientos m. artiskok, serano og ost
Ingredienser
- 6 stk. Pimientos Piquillo
- 6 halve artiskokhjerter
- 2 -3 skiver serano skinke, ikke for tynde
- Revet ost
- God olivenolie
- Salt
Opskrift
Et ildfast fad smøres godt med olivenolie, og de 6 Pimientos lægges på fadet. Har man dækket fadet med staniol, er rengøringen nemmere til sidst. De halve artiskokhjerter klemmes lidt flade med en gaffel og lægges ovenpå Pimientos`ene og der hældes lidt olivenolie på hver og drysses med lidt salt. Sættes i en 200° forvarmet varmluftovn i 3 minutter.
Seranoskinken skæres i meget små firkanter og drysser på hver af de 6 dele. Lidt mere olivenolie hældes over og til sidst dækkes det hele med revet ost. Sættes i en forvarmet varmluftovn ved 200° i ca 3 minutter til osten er smeltet og fået lidt farve. Serveres varme med et stykke godt brød.
Se udvalget af Vin til maden her: