Puerta del Sol rød
v/6 Fl. 49,50 DKK

69,00 DKK Inkl. moms

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Fremragende granatfarve godt dækket med lilla detaljer. På næsen skiller de frugtagtige aromaer sig ud med visse blomsteragtige detaljer, der gør den meget kompleks og attraktiv. Det fylder munden med frisk rød frugt og  sine polerede tanniner. På grund af sin håndværksmæssige produktionsproces og dens lette stabilisering kan der forekomme små sedimenter i flasken over tid.

Fra de bedste plotter i Madrid-regionen udvælges de mest egnede druer til at gøre denne Puerta del Sol Tinto Joven, til en af ​​de mest personlige, frugtagtige og elegante vine i Madrid. Disse plot overvåges specielt fra slutningen af ​​juli for at bestemme det optimale modningstidspunkt og bestemme deres høstdato. Disse udvalgte druer høstes manuelt i de koldeste timer på dagen (solopgang og solnedgang) og transporteres til vingården i 20 kg æsker for at respektere frugtkvaliteten så meget som muligt.

Nederst på forside etiketten står der med blindskrift (Braille) navnet på vinen, om det er rød,hvid eller rosé samt om det er en ung vin, crianza eller reserva.

Beskrivelse

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Årgang
Puerta del Sol ung rødvin Vinos Jeromin – Vinos De Madrid 2019

Vintype
Rødvin

Indhold
3/4 L. Puerta del Sol ung rødvin Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Alkohol
13,5%

Servering
Server ved 15-17° og nyd, at strukturen gør vinen frisk og frejdig. En iltning (omhældning) er ingen dårlig idé, men temperaturen skal stadig holdes på plads.

Drikkes/Gemmes
Køb Puerta de Alcala rødvin – Spansk Vin for at drikke. Vinen bliver ikke bedre, end den er nu og de næste 3-4 år.

Druer
Tempranillo 60% – Syrah 30% og Merlot 10%

Anvendelse
Godt selskab til alle slags kødretter; fra enkle stege til komplekse retter med pynt og krydrede saucer. Ideel til tapas. Lækker allround-rød, der faktisk fungerer lige godt med og uden mad.

Kommentar
Beliggende i centrum af Villarejo de Salvanés, i DO Vinos de Madrids indbydende vinregion, blev Vinos Jeromín grundlagt i 1956 af Gregorio Martínez García. Selvom det i første omgang blev designet som en bodega, der var målrettet at fremstille enorme mængder bulkvin til at sælge, begyndte det meget snart at investere i kvalitetsvin, et projekt, der blev konsolideret på kort til mellemlang sigt i hænderne på et sekund generation af familiemedlem: Félix Martínez García-Fraile.

Som et resultat, i 1988, blev bodega totalrenoveret, og med det teamet. Det var da, Félix Martínezs sønner kom om bord: Gregorio, der er i spidsen for virksomheden, og som formåede at placere bodega på nye markeder på nationalt og internationalt plan; og Manuel, en ønolog, der siden sin inkorporering har været forfatter til bodegas vine. Fra det øjeblik blev det klart besluttet, at enhver investering ville fokusere på fremstilling af flasker af kvalitetsvine, som i disse dage er underlagt velfortjent prestige i både Spanien og på de internationale markeder. Se mere hos Vinos Jeromin.