Smag på Spanien – til en du værdsætter.

245,00 kr. Inkl. moms

På lager

Beskrivelse

Spansk vin-Vingave-Smag på Spanien

Indhold i vinkarton 
1 fl. – Rødvin – Puerta De Hierro 2019 14%  Vinos Jeromin
1 fl. – Rødvin – El Pájaro Rojo  2019 14½%    Losada Vinos de Finca
1 fl. – Cava     – ROVIRA BAQUÉS CAVA BRUT  11½%      Rovira Baqués

Kommentar.

Vinos Jeromin: I sin indsats for at popularisere Madrids dybeste essens lancerede Vinos Jeromín PUERTA DE HIERRO-mærket på markedet som en hyldest til dette monument, der spillede en unik rolle i Madrids historie og stadig er bevaret i en af ​​udgangene i Madrids nordlige del.
Denne unge rødvin er resultatet af blandingen af ​​to typiske sorter i regionen, Tempranillo og Garnacha, og er lavet med megen omhu.

Losada Vinos de Finca Bierzo ligger i det nordvestlige Spanien og har et helt særligt klima der giver optimale vækstbetingelser for Mencía druen. Vindforholdene trækker salt fra Atlanterhavet og giver vinen de sprøde mineraler sammen med de stenede jordbundsforhold. Losada vinos de finca er beliggende ved den lille by Cacabelos og råder over adskillige små vinmarker med gamle vinstokke, der alle bliver beskåret efter den gamle gobelet metode. Dette medfører til et meget lavt udbytte, hvor høsten er nødt til at foregå ved menneskehænder, men hvor kvaliteten til gengæld er helt i top. Vingården tager imod besøg efter aftale.

ROVIRA BAQUÉS CAVA:
Druerne er dyrket uden brug af herbicid og pesticider.
Familien Rovira Baqués har holdt til på deres vingård, Cal Mota, siden 1635. Vingården ligger i Sant Sadurní d´Anoia som er kendt for Cava produktion i Penedès.

Yderligere information

Vægt 3 kg