Seleccion Monovarietal Garnacha Magnum

549,00 kr. Inkl. moms

Den sidste skabelse af den rastløse Juan Carlos Vizcarra: en monovarietal af Granache … i Ribera del Duero! Bliv ikke overrasket over dens rygmærke, vinen fremstår som vin i Castilla y León-landskabet, fordi reguleringen af Ribera del Duero kun tillader 5% af denne sort i sine vine. En rund, frisk og frugtig vin. Af stor farve og ikke mangel på elegance og balance, hvor frugten råder over det hele. Vin med et sjovt koncept, sød, slet ikke tung og meget appetitlig til enhver situation.
Kirsebærrød med violette toner.

Beskrivelse

Bodegas Vizcarra – Ribera Del Duero

Årgang
Seleccion Monovarietal Garnacha Magnum Spansk Vingave 2016

Modning
14 måneder på Franske og Amerikanske egefade

Vintype
Rødvin

Indhold
1,5 L.

Alkohol
14 %

Servering
Seleccion Monovarietal Garnacha Magnum Spansk Vingave bør nydes ved 15 – 17°

Drikkes/Gemmes
Drik denne skønhed over de næste 5-8 år

Druer
Garnacha

Anvendelse
Alle former for braiseret rødt kød gryderetter og blå fisk med saftige saucer.
Ideel til at nyde alene og i godt selskab.

Kommentar
Bodegas Vizcarra er en familiedrevet vingård, der igennem 2 generationer har dyrket vin på udvalgte vinmarker, der spænder over 56 Ha land.
I firserne, før Ribera del Duero blev et moderigtigt vinfremstillingsområde, var José Manuel Vizcarra Aguado en pioner i plantningen af nye vinmarker.
I 1991 fulgte hans søn Juan Carlos Vizcarra Ramos i sin fars fodspor og begyndte at fremstille første unge vine og senere ældre vine.

Bodegas Vizcarras historie er historien om en ung vinproducent, der ved afslutningen af sine vinproduktionsstudier modtager sin fars gamle vinstokke til at fremstille sine første vine i garagen i hans hus.

Juan Carlos Vizcarra Ramos, ejer og vinproducent af vingården, studerede ønologi ved “School of Viticulture and Enology” i Logroño (La Rioja) mellem årene 1989 og 1991.
Hans entusiasme og interesse for vinproduktion og ønologi har gjort hans vine anerkendt over hele verden af specialiserede kritikere.

Altid med en ånd af innovation beslutter Juan Carlos at forberede den første og eneste kulsyreholdige rødvin fra Ribera del Duero med 1995-årgangen, der blev tildelt en «Stor guldmedalje» i BACCHUSS 96-konkurrencen.

I 1998 blev den første reserve af vingården frigivet med årgang 1.994. Den første Vizcarra “Selection of Our Vineyards” blev senere erstattet af den nuværende Vizcarra Torralvo.
År efter år er vinene blevet anerkendt af guider, magasiner og kritikere af vinsektoren, altid med meget gode score.

I 2007 gennemgik vingården en omfattende modernisering. Tanken er at beskytte de fine aromaer og vinens tanniner ved at benytte tyngdekraften, når vinen flyttes mellem pressen, ståltanken og egetræsfade. Derudover er produktionsområdet helt sterilt, således at tilsætningen af sulfitter kan holdes på et absolut minimum. Denne modernisering har for alvor fået Vizcarra i søgelyset hos både internationale og nationale eksperter, der bedømmer vingårdens vine i top 10 i dette prestigefyldte område, hvor nogen af verdens dyreste og bedste vine dyrkes og produceres. Se mere hos Bodegas Vizcarra.

Yderligere information

Vægt 3 kg