Puerta de Alcala crianza rød
v/6 Fl. 59,50 DKK

79,50 kr. Inkl. moms

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Intens og lys kirsebærfarve. Næse med god intensitet med frugt og noter af ældning i træ. I munden er den intens i nuancer, struktureret og velafbalanceret. Elegant eftersmag.

Fra vinmarker i Villarejo de Salvanés, Villa del Prado og Villamanta i alderen mellem 25 og 30 år. De høstes manuelt i de koldeste timer på dagen og transporteres i 20 kg æsker for ikke at beskadige druernes kvalitet. Gæringen af ​​disse druer udføres under kontrol af vores vinproducent, der altid leder de retningslinjer, der skal følges ser på den højeste kvalitet.

Nederst på forside etiketten står der med blindskrift (Braille) navnet på vinen, om det er rød,hvid eller rosé samt om det er en ung vin, crianza eller reserva.

Ikke på lager

Beskrivelse

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Årgang
Alcala crianza rødvin Vinos Jeromin 2017

Modning
Minimum 8-9 måneder på franske og amerikanske egefade.

Vintype
Rødvin

Indhold
3/4 L. Alcala crianza rødvin Vinos Jeromin

Alkohol
14½ %

Servering
16 – 18º

Drikkes/Gemmes
Drik denne  klasiske  Spansk vin over de næste 6-8 år

Druer
Tempranillo 100 %

Anvendelse
Perfekt til alle slags kød eller en god gryderet

Kommentar
Carlos III genopbyggede Puerta de Alcalá som et af stjerneprojekterne i hans planer om at forbedre byen. Det blev hovedindgangen til byen og et af de mest repræsentative monumenter under hans regeringstid.

Beliggende i centrum af Villarejo de Salvanés, i DO Vinos de Madrids indbydende vinregion, blev Vinos Jeromín grundlagt i 1956 af Gregorio Martínez García. Selvom det i første omgang blev designet som en bodega, der var målrettet at fremstille enorme mængder bulkvin til at sælge, begyndte det meget snart at investere i kvalitetsvin, et projekt, der blev konsolideret på kort til mellemlang sigt i hænderne på et sekund generation af familiemedlem: Félix Martínez García-Fraile.

Som et resultat, i 1988, blev bodega totalrenoveret, og med det teamet. Det var da, Félix Martínezs sønner kom om bord: Gregorio, der er i spidsen for virksomheden, og som formåede at placere bodega på nye markeder på nationalt og internationalt plan; og Manuel, en ønolog, der siden sin inkorporering har været forfatter til bodegas vine. Fra det øjeblik blev det klart besluttet, at enhver investering ville fokusere på fremstilling af flasker af kvalitetsvine, som i disse dage er underlagt velfortjent prestige i både Spanien og på de internationale markeder. Se mere hos Vinos Jeromin.

Yderligere information

Vægt 1 kg