Tortillitas de camarones - Reje æbleskiver

Tortillitas de camarones – Reje æbleskiver

Ingredienser

14-18 stykker

  • 75 g hvedemel
  • 75 g kikærtemel
  • 1 teskefuld salt
  • l knivspids sort pepper
  • 200 ml kold vand
  • 3 forårsløg – fint snittet
  • 2 skefulde frisk hakket bredbladet persille
  • 100 g pillede rejer – skær dem evt. i 1 cm stykker
  • Vegatabilsk olie til stegning

Opskrift

Kom mel, salt og sort pepper i en skål og kom vand på lidt efter lidt. Brug piskeris indtil du har en jævn æbleskivedej. Tilsæt de snittede forårsløg, persille og rejer og bland det godt.

Kom den vegatabilske olie på en pande/æbleskivepande, ca. 2 cm op i panden og varm det op til ca 190° – for at se om olien er varm nok, kom en lille smule dej på panden. Hvis olien er varm nok vil dejen stige op til overfladen.
Brug en spiseske til at komme skefulde af dejen på panden – hver skefuld vil blive til en lille “tortilliota”. Kog 3-4 ad gangen, alt efter hvor stor panden er – er det en æbleskivepande bliver der 7 pr gang. Steges ca. 2 minut på hver side til de er gyldne og sprøde.

Tortillitas de camarones
Lad dem dryppe af på et stykke fedtsugende papir.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.