Tiger-rejer med løg og tomat

Tiger-rejer med løg og tomat

Ingredienser

  • 500 gram rå Tiger-rejer u.hoved
  • 1 stort løg
  • 2 tomater
  • 3-4 fed hvidløg
  • ½ citron
  • 2 dl blendet tomat
  • Olivenolie
  • Knust chili pepper
  • Salt

Opskrift

Start med at hælde lidt olivenolie i bunden af det indfaste fad. Læg derefter tiger rejerne ud i bunden af fadet. I en pakke med 500 g er der ca 30 rejer. Pres citronsaften fra den halve citron ud over rejerne og hæld lidt mere olivenolie over. Der drysses lidt salt over.
Løget hakkes meget fint, det samme med tomaterne og hvidløgsfeddene. Fordel de finthakkede løg over rejerne, derefter den finthakkede tomat og til sidst de finthakkede hvidløgsfed. Drys knust chili pepper ud over – alt efter hvor stærk man vil have det. Der hældes lidt mere olivenolie over det hele.
Fadet sætte ind i en forvarmet ovn ved 220° i 7 minutter, fadet tages ud og de 2 dl. blendede tomater fordeles jævnt ud over fadet.
Sæt oven til 220° med varmluft og giv rejerne 8 minutter mere.

Serveres straks med nogle stykker godt brød. Tiger rejerne pilles nemt ved at sætte kniven ind under skallen.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.