Tarteletter med porre - Tartaleta de Puerros

Tarteletter med porre – Tartaleta de Puerros

Ingredienser

  • 1 kg. porre
  • Tarteletter
  • Smør
  • Olie
  • Store pillede rejer
  • Hvidvin
  • 1 fint hakket løg
  • Mel
  • Mælk

Opskrift

Skær porerne i 2 cm stykker og steg dem forsigtig i lidt smør og olie. Tilsæt det fint hakkede løg, derefter lidt hvidvin og vand. Lad det koge igennem og tilsæt derefter hovedparten af de pillede rejer.
Lav en bechamel sovs med mælk og mel. Bland det godt. Fyld tarteletterne og pynt med de resterende rejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.