Små æg – Huevito

Ingredienser Hårdkogte æg Serrano skinke Asparges Ansjoser Store rejer Opskrift Skær de hårdkogte æg i halve. Læg en asparges ovenpå hver halvdel og derefter en ansjos og til sidst en stor reje. Spid det hele på en cocktail-pind.Severes på et stykke riste brød med smør og en lille skive serano skinke.Riv et æg ud overRead More

Skinke og ost toasts

Ingredienser 1 stk. flute, skåret i 12 skiver 1 stort fed hvidløg 3-4 skriver Serrano skinke 50g revet ost Friskkværnet peber Opskrift Rist brødet på en brødrister eller under grill i ovnen til begge sider er gyldenbrune. Skær hvidløgsfeddet i halve og gnid hvidløget på den ene side af hvert brød. Kom skinken ovenpå brødetRead More

Pimientos m. artiskok, serano og ost

Ingredienser 6 stk. Pimientos Piquillo 6 halve artiskokhjerter 2 -3 skiver serano skinke, ikke for tynde Revet ost God olivenolie Salt Opskrift Et ildfast fad smøres godt med olivenolie, og de 6 Pimientos lægges på fadet. Har man dækket fadet med staniol, er rengøringen nemmere til sidst. De halve artiskokhjerter klemmes lidt flade med enRead More

Maurisk kebab

Ingredienser 600g svinefilet 1 dl. olivenolie ½dl. tør sherry 1 tsk. mild paprika ½ tsk. stærk paprika ½ tsk. stødt spidskommen Salt og friskkværnet peber Opskrift Skær kødet i terninger på 2-3 cm. Bland en marinade af olivenolie, sherry og krydderier og læg kødterningerne i marinaden i mindst 2 timer.Tag kødterningerne op af marinaden ogRead More

Chorizoskiver med vagtelspejlæg

Ingredienser Små skiver letristet god flute Skiver af stærk chorizopølse Små vagtelæg Opskrift Små skiver letristet god flute m. stærk chorizoskiver der er stegt sprøde på en pande. Derefter lægges et lille vagtelspejlæg ovenpå.Er det en stor chorisopølse, så skær fluten skråt på langs.

Bacon rulle – Basque

Ingredienser Baconskiver “Piquillo” peber Store rejer Olie Opskrift Lav en rulle af en skive bacon med 1 reje og 1 “Piquillo” peber indeni. Stik en cocktail pind igennem, så at bacon vedbliver at være omkring reje og peber. Steg dem i masser af varm olie. Serveres varme med et godt stykke brød til.

Artiskokhjerter med bacon tern

En nem lille opskrift for den travle. Ingredienser 1 glas artiskokhjerter 100g bacon i tern eller seranoskinke Opskrift Glassets indhold hældes forsigtig over i en lille kasserolle, der varmes op med låg på. Når det har kogt et ½ min. tid, tages kasserollen af varmen, læg en tallerken over i stedet for låg og ladRead More

Artiskok hjerter m/skinke og ost

Ingredienser Artiskok hjerter fra glas eller dåse (ikke marineret) Serrano skinke, skåret i små firkanter Revet ost Olivnolie, evt. med smag af krydderier Opskrift Artiskokhjerterne deles på langs og lægges til afdrypning. Et fad/tallerken der kan tåle at komme i ovnen, smøres med olie og de halverede artiskokhjerter lægges på fadet med skæreside opad. FadetRead More

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.