Kødboller i tomat sovs

Ingredienser 225g hakket oksekød 4 forårsløg, tynt skåret 2 fed hvidløg, fint hakket 2 spiseskefulde revet parmesan 2 teskefulde timian 1 hel æg 1 spiseskefuld olivenolie 3 tomater, hakket 2 spiseskefulde rød eller tør hvid vin 2 teskefulde frisk hakket rosmarin 1 knivspids sukker Salt og frisk kværnet peber Frisk timian til pynt Opskrift KomRead More

Tomat og hvidløgsbrød

Ingredienser 4 store modne tomater, groft hakket 2 fed hvidløg, groft hakket 1/4 teskefuld havsalt Reven skal og saft fra en ½ citron 1 teskefuld lys farin 1 brød – f.eks. ciabatta eller landbrød 2 spiseskefulde olivenolie Friskkværnet peber Opskrift Forvarm ovnen til 200°. Kom tomater, hvidløg, salt, reven citronskræl og lys farin i enRead More

Tidsler i pimientos creme

Ingredienser 1 glas tidsler 1 glas pimientos 3 dl. blendede tomater 1 dl. fløde Salt, friskkværnet peber Opskrift Hæld tidsler og væde i en gryde og varm det op til det begynder at koge. Kom pimientos i en blender og tilsæt de blendede tomater. Blend det til det er jævnt. Hæld det blendede i enRead More

Tarteletter med porre – Tartaleta de Puerros

Ingredienser 1 kg. porre Tarteletter Smør Olie Store pillede rejer Hvidvin 1 fint hakket løg Mel Mælk Opskrift Skær porerne i 2 cm stykker og steg dem forsigtig i lidt smør og olie. Tilsæt det fint hakkede løg, derefter lidt hvidvin og vand. Lad det koge igennem og tilsæt derefter hovedparten af de pillede rejer.LavRead More

Søde og salte rødbede chips

Ingredienser 1 lille frisk rødbede Sukker Fint salt Havsalt Vegetabilsk olie til stegning Opskrift Skræl rødbeden og skær den i meget tynde skiver. Drys skiverne med salt og sukker. Varm olien i en lille gryde indtil den er så varm at en lille brødterning bliver gylden inden 1 min. Steg rødbedeskiverne i små portioner iRead More

Spansk omelet

Ingredienser 450g små skrællede kartofler 1 løg 3 spiseskefulde vegetabilsk olie 4 æg salt og frisk kværnet peber. Opskrift Skær kartoflerne i tynde skiver og løget i ringe.Varm 2 spiseskefulde olie på en pande(omkring 20 cm i diameter) Tilsæt kartofler og løg og varm det ved lav varme i ca. 10 min. til kartoflerne erRead More

Små ris-omeletter

Ingredienser 2 spiseskefulde olivenolie 115g/1 kop kogte hvide ris 1 kartoffel, revet 4 forårsløg, fint skåret 1 fed hvidløg, fint hakket 1 spiseskefuld hakket persille 3 æg, pisket Salt og friskkværnet peber Opskrift Varm det halve af olivenolien på en stegepande. Rør risen med den revet kartoffel, forårsløg og hvidløg, ved stærk varme i ca.Read More

Revuelto de Setas

Ingredienser 1 glas Shii-Take svampe 1 glas Østershatte 6 æg 20 skud af forårsløg, evt. to porre 2 fed hvidløg Hvid peber 1 dl. Fløde Brandy Olivenolie Salt Persille Opskrift Hæld svampene op i en sigte og lad væde dryppe af. Skær svampene i mindre stykker og fordel dem på en tallerken, og stænk demRead More

Pimientos, artiskok og asparges

Ingredienser 1 ds. asparges, store Mayonnaise 1 glas artiskokker 1 glas Pimientos 2 fed hvidløg, hakket Opskrift Aspargesene lægges på et fad, serveres med mayonnaise. De bedste er de store fra Lodosa. Artiskokkerne kan serveres kolde lige fra glasset efter at væden er hældt fra. Skal de severes varme, hældes væde og artiskokker i enRead More

Jordbær gazpacho – Gazpacho de fresas

Ingredienser 500 gram jordbær 1 saftig appelsin 3 skiver landbrød uden skorpe 25 ml hindbær vinegra 50 ml ekstra jomfru olivenolie 35 gram hvid sukker 1 tomat 1 lille melon (valgfrit) 25-50 ml jordbær-sirup fra Sidinge Opskrift Vask jordbær omhyggeligt og den grønne top fjernes.Pil appelsinen og kom den sammen med jordbær i blenderen. TilsætRead More

Hvidløgs champignon

Ingredienser 25g smør 225g champignon. skivet 4 fed hvidløg, fint hakket 2 spiseskefulde hakket persille 2 spiseskefulde fløde salt og frisk kværnet peber Opskrift Varm smørret på en stegepande. Kom svampene og hvidløg på panden, steg i ca. 5 min. indtil svampene er møre og har afgivet deres saft. Kom persille og fløde i, smagRead More

Bagte peber og tomater

Ingredienser 2 røde peber – deles hver i 12 strimler 2 gule peber – deles hver i 12 strimler 1 løg i skiver 2 fed hvidløg halveret 6 tomater i kvarte 50g sorte oliven 1 teskefuld puddersukker 3 spiseskefulde sherry 3-4 rosmarin kviste 2 spiseskefulde olivenolie salt og friskkværnet peber Opskrift Varm ovnen til 200°.Read More

Aubergine-gratin

Ingredienser 3 auberginer salt 1/4 l. olivenolie 4 kartofler, skåret i tynde skiver 2 store squash, skåret i tynde skiver 4 fed hvidløg, hakket 1 kg. modne tomater, flåede og hakket 1 laurbærblad frisk kværnet peber 1 knsp. sukker Opskrift Skær auberginerne i skriver, læg dem i et stort drøslag og drys dem med salt.Read More

Aubergine chips

Ingredienser 1 stk. aubergine, skåret i tynde skiver Groft rugmel Olie til friturestegning Salt Opskrift Aubergineskiverne vendes i rugmelen på begge sider, olien kommes i en gryde og varmes op. Kom skiverne i den varme olie, og steg dem til de er brune på begge sider. Tag dem op og læg dem på fedtsugende papirRead More

Alcachofas Fritas – Artiskok chips

Ingredienser Artiskokker Fritureolie Salt Opskrift Toppen skæres af og bladene fjernes, så du når ind til hjertet af artiskokken. Del den i 2 og de små hår fjernes. Hver del skæres i mindre stykker, som puttes i brandvarm olie.Hold øje med dem, de er færdige, når de har fået farve og er blevet sprøde.Drysses medRead More

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.