Tarteletter med porre – Tartaleta de Puerros

Ingredienser 1 kg. porre Tarteletter Smør Olie Store pillede rejer Hvidvin 1 fint hakket løg Mel Mælk Opskrift Skær porerne i 2 cm stykker og steg dem forsigtig i lidt smør og olie. Tilsæt det fint hakkede løg, derefter lidt hvidvin og vand. Lad det koge igennem og tilsæt derefter hovedparten af de pillede rejer.LavRead More

Store rejer i Sherry

Ingredienser 12 rå tiger- eller konge rejer, dem u.hoved men med lidt hale 2 teskefulde olivenolie 2 teskefulde Sherry Få dråber tabasco sovs Salt og friskkværnet peber Opskrift Lav et lille snit ned af ryggen på hver reje. Træk derefter den mørke tarm ud og kasser den. Varm olivenolien på en pande og steg rejerneRead More

Sprøde fiske kugler

Ingredienser 1 æg 1 knivsspids safran 2 fed hvidløg, groft hakket 3 spiseskefulde hakket persille 225g fisk uden skind og ben 75g hvid brød uden skorpe 4 spiseskefulde mel Vegetabilsk olie til stegning Salt og friskkværnet peber Citronbåde, mayonnaise/remoulade og cocktail pinde til servering Opskrift Der kan bruges al slags hvid fiskefillet. Slå æg ogRead More

Skaldyrssalat

Ingredienser 200g små kogte blæksprutter 200g kogte, pillede rejer 200 g kogte blåmuslinger uden skal 1 grøn og 1 rød peberfrugt, udkernet og skåret i terninger 2 små, faste tomater, skåret i terninger 1 løg finthakket 2 spiseskefulde sherryeddike 1 spiseskefuld citronsaft salt og peber 6 spiseskefulde olivenolie Opskrift Bland forsigtig alle faste ingredienser iRead More

Rejer med hvidløg

Ingredienser 600g ukogte rejer, pillet og klar til brug 1/4 l olivenolie 6 fed hvidløg, skåret i tynde skiver 2 tørrede, røde chili, ukernede og finthakkede Salt Opskrift Varm olivenolien i en kasserolle eller pande. Tilsæt hvidløg og hakket chilli. Så snart hvidløgsstykkerne har taget farve, tilsættes rejer og salt. Sever de stegte rejer medRead More

Peber med muslingefyld

Ingredienser “Piquillo” peber Muslinger Løg Grøn peber Gulerod Lidt blendede tomater Hvidvin Mel Mælk Salt og peber Opskrift Damp muslingerne og hak dem i små stykker. Hak grøntsagerne fint og steg dem ved svag varme i olie. Tilsæt mel, hvidvin og de blendede tomater så det bliver som en bechamel sovs. Tilsæt de hakkede muslingerRead More

Paella

Ingredienser Til 4-6 personer. 6 stykker kylling, overlår eller alm. lår havsalt og friskkværnet sort peber hvedemel olivenolie 110 g chorizo i skiver 6 skiver pancetta eller bacon 1 finthakket løg 4 finthakket fed hvidløg 2 store nip safran 2 l. varm kyllingebouillon ½ kg ris (Arroz Bomba ris fra Valencia) 2 håndfulde ærter 10Read More

Fyldte piquillo peber

Ingredienser 1 glas Pimientos (10-12 stk) 175 g. torsk eller klipfisk 1 stort løg 2 fed hvidløg 1 grøn peber Timian Laurbærblad Tomat sauce (evt. blendede tomater) Mel Smør Mælk Oliven olie Salt og friskkværnet peber Revet ost Opskrift Hvis der bruges klipfisk skal den lægges i blød i 24 timer. Bruger man frisk torsk,Read More

Ensaladilla de mariscos – Skaldyrs salat

Ingredienser 1-2 kopper kogt ris (grødris, koges evt. i grønsagsbouillon)2 hårdkogte æg150 gr. rejer og eller krebsehaler/krabbekødLidt kogte ærter2 rå gullerødderLidt forårsløg eller purløgMayonnaise evt. blandet med youghurt. Opskrift – hak æggene og skær gulerødderne i små tern– skær skaldyrene i mindre stykker– bland risen med alle ingredienser og bland mayonnaisen/yoghurten i– server kold

Capricho

Ingredienser Brød Piquillo peber Ansjoser i olie Hård kogte æg Mayonnaise Cocktail sauce Opskrift Skær brødet i skiver. Kom en Piquillo peber og to ansjoser på brødet. Derefter en skive hård kogt æg, dekorer med mayonnaise og cocktail sauce.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.