Skaldyrssalat

Skaldyrssalat

Ingredienser

  • 200g små kogte blæksprutter
  • 200g kogte, pillede rejer
  • 200 g kogte blåmuslinger uden skal
  • 1 grøn og 1 rød peberfrugt, udkernet og skåret i terninger
  • 2 små, faste tomater, skåret i terninger
  • 1 løg finthakket
  • 2 spiseskefulde sherryeddike
  • 1 spiseskefuld citronsaft
  • salt og peber
  • 6 spiseskefulde olivenolie

Opskrift

Bland forsigtig alle faste ingredienser i en skål. Rør en dressing af sherryeddike, citronsaft, salt, peber og olivenolie. Hæld dressingen over salaten og vend den forsigtig i. Lad salaten trække ca. 30 min. før servering.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.