Røræg med svampe - Revuelto de Setas

Revuelto de Setas

Ingredienser

  • 1 glas Shii-Take svampe
  • 1 glas Østershatte
  • 6 æg
  • 20 skud af forårsløg, evt. to porre
  • 2 fed hvidløg
  • Hvid peber
  • 1 dl. Fløde
  • Brandy
  • Olivenolie
  • Salt
  • Persille

Opskrift

Hæld svampene op i en sigte og lad væde dryppe af. Skær svampene i mindre stykker og fordel dem på en tallerken, og stænk dem med lidt brandy og lad det stå en halv time.
Hak skuddene/porrene samt hvidløgs feddene og sautér det ved svag varme i ca. 3 minutter under vedvarende omrøring. Hæld de marinerede svampe i og lad det stege i 5-6 min. Smag til med salt og peber.
Pisk æggene let sammen med fløden og hæld det over svampene, rør godt rundt indtil er let stivnet.
Serveres varmt, drysset med hakket persille.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.