Revuelto de Setas
Ingredienser
- 1 glas Shii-Take svampe
- 1 glas Østershatte
- 6 æg
- 20 skud af forårsløg, evt. to porre
- 2 fed hvidløg
- Hvid peber
- 1 dl. Fløde
- Brandy
- Olivenolie
- Salt
- Persille
Opskrift
Hæld svampene op i en sigte og lad væde dryppe af. Skær svampene i mindre stykker og fordel dem på en tallerken, og stænk dem med lidt brandy og lad det stå en halv time.
Hak skuddene/porrene samt hvidløgs feddene og sautér det ved svag varme i ca. 3 minutter under vedvarende omrøring. Hæld de marinerede svampe i og lad det stege i 5-6 min. Smag til med salt og peber.
Pisk æggene let sammen med fløden og hæld det over svampene, rør godt rundt indtil er let stivnet.
Serveres varmt, drysset med hakket persille.
Se udvalget af Vin til maden her: