Pimientos, artiskok og asparges

Pimientos, artiskok og asparges

Ingredienser

  • 1 ds. asparges, store
  • Mayonnaise
  • 1 glas artiskokker
  • 1 glas Pimientos
  • 2 fed hvidløg, hakket

Opskrift

Aspargesene lægges på et fad, serveres med mayonnaise. De bedste er de store fra Lodosa.

Artiskokkerne kan serveres kolde lige fra glasset efter at væden er hældt fra. Skal de severes varme, hældes væde og artiskokker i en lille gryde, hvor de opvarmes. Når det koger tages artiskokkerne op og vandet jævnes med en meljævning. Når saucen er klar hældes den over artiskokhjerterne og man kan efterfølgende drysse med lidt ristet chorizo-pølse i tern, serano-skinke i tern eller bacon i tern.

Pimientos lægges på et ildfast fad, drysses med de hakkede hvidløg og sættes i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 4-5 minutter. Serveres varme (bliver hurtigt kolde).

Til det hele severes godt brød.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.