Pighvar med skaldyr - Rodaballo con Mariscos

Pighvar med skaldyr – Rodaballo con Mariscos

Ingredienser

  • 2 løg, finthakkede
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 tomat, flået og skåret i små terninger
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt
  • 1 knsp. stærk paprika
  • 1 kg. pighvar, flået og udbenet
  • 8 store kammuslinger uden skal
  • 12 venusmuslinger
  • 20 pillede rejer
  • 1 1/4 dl hvidvin

Opskrift

Steg løg, hvidløg og tomat i olivenolien i små 10 minutter. Krydr med salt og paprika. Læg pighvarren i et ildfast fad. Garner med muslinger og rejer og hæld sovs og vin over. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180° i ca. 20 minutter.
Serveres straks med nogle skiver godt brød.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.