Bagte peber og tomater

Bagte peber og tomater

Ingredienser

  • 2 røde peber – deles hver i 12 strimler
  • 2 gule peber – deles hver i 12 strimler
  • 1 løg i skiver
  • 2 fed hvidløg halveret
  • 6 tomater i kvarte
  • 50g sorte oliven
  • 1 teskefuld puddersukker
  • 3 spiseskefulde sherry
  • 3-4 rosmarin kviste
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Opskrift

Varm ovnen til 200°. Kom peber, løg, hvidløg, tomater og oliven i et ildfast fad. Drys sukker over, hæld sherryen over. Krydder godt med salt og peber og dæk med alu-folie. Bages i 45 min.

Fjern folien og bland det godt, kom rosmarin kviste på og dryp med olivenolien. Derefter i ovnen i yderligere 30 min. til grønsagerne er møre. Serveres varmt.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.