Kylling med citron og hvidløg

Kylling med citron og hvidløg

Ingredienser

  • 225g kyllingebryst filet uden skind
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 løg, fintsnittet
  • 4 fed hvidløg, fint snittet
  • 1 teskefuld paprika
  • Saft af 1 citron
  • 2 spiseskefulde hakket persille
  • Salt og friskkværnet peber
  • Persille kviste til pynt
  • Citronbåde lægges ved

Opskrift

Læg kyllingbrystet mellem to stykker klar film og rul over med kagerulle eller andet rundt indtil højden er ca. ½ cm. Skær kyllingekødet i 1 cm. brede strimler. Varm olivenolien på panden. Steg kødet med løget, hvidløget og paprikaen ved høj varme i ca. 3 minutter indtil det er lysebrunt. Kom citronsaften og persillen ved samt salt og peber.

Serveres varmt med citronbåde og persille kviste.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.