
Kylling med citron og hvidløg
Ingredienser
- 225g kyllingebryst filet uden skind
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 1 løg, fintsnittet
- 4 fed hvidløg, fint snittet
- 1 teskefuld paprika
- Saft af 1 citron
- 2 spiseskefulde hakket persille
- Salt og friskkværnet peber
- Persille kviste til pynt
- Citronbåde lægges ved
Opskrift
Læg kyllingbrystet mellem to stykker klar film og rul over med kagerulle eller andet rundt indtil højden er ca. ½ cm. Skær kyllingekødet i 1 cm. brede strimler. Varm olivenolien på panden. Steg kødet med løget, hvidløget og paprikaen ved høj varme i ca. 3 minutter indtil det er lysebrunt. Kom citronsaften og persillen ved samt salt og peber.
Serveres varmt med citronbåde og persille kviste.
Se udvalget af Vin til maden her: