Jordbær gazpacho

Jordbær gazpacho – Gazpacho de fresas

Ingredienser

  • 500 gram jordbær
  • 1 saftig appelsin
  • 3 skiver landbrød uden skorpe
  • 25 ml hindbær vinegra
  • 50 ml ekstra jomfru olivenolie
  • 35 gram hvid sukker
  • 1 tomat
  • 1 lille melon (valgfrit)
  • 25-50 ml jordbær-sirup fra Sidinge

Opskrift

Vask jordbær omhyggeligt og den grønne top fjernes.Pil appelsinen og kom den sammen med jordbær i blenderen. Tilsæt de 3 skiver landbrød, vinegra, sukker, tomat og evt. melon. Blend til det bliver glat.
Hæld blandingen gennem en sigte og kom det tilbage i blenderen. Med motoren kørende tilsættes langsomt olivenolie for at lave en emulsion.
Smag til med 25-50 ml jordbær-sirup fra Sidinge
Foretrækker du en fin konsistens kan du sigte det en gang mere.
Lad det stå i køleskab 1-2 timer – det bør nydes koldt.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.