Vizcarra Rosé – Magnum
v/3 Fl. 289,00 DKK

379,00 kr. Inkl. moms

Bodegas Vizcarra – Ribera Del Duero

Den sidste nyhed af Juan Carlos Vizcarra er hans Rosado. Lavet udelukkende med tinto fino Tempranillo, gæret i franske egetræ tønder i seks måneder. En forførende lyserød Ribera del Duero perfekt til at ledsage en snack eller et sommermåltid.

En gastronomisk vin med en blomster- og frugtagtig næse og en voluminøs mund, der markerer god struktur.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 437004702333 Kategorier: , Tags: , Brand: , ,

Beskrivelse

Vizcarra Rosé – magnum

Årgang
Vizcarra Rosé – Magnum Juan Carlos Vizcarra 2018

Modning
6 måneder på 300 l. franske egefade

Vintype
Rosé

Indhold
1,5 L.

Alkohol
13,5 %

Servering
Ved 9-11 grader

Drikkes/Gemmes
Vizcarra Rosé – Magnum Juan Carlos Vizcarra, kan drikkes nu, til og med sommeren 2023

Druer
Tinto Fino (Tempranillo)

Anvendelse
En gastronomisk rosé, perfekt til lette retter

Kommentar
Ribera del Duero er et af verdens bedste vinområder, der har opnået bred international anderkendelse. I Danmark kan vi bryste os af Peter Sisseck, der med vinen Pingus, var med til at revolutionere måden man lavede vin på i området. Bodegas Vizcarra er en familiedrevet vingård, der igennem 2 generationer har dyrket vin på udvalgte vinmarker, der spænder over 56 Ha land.

I 2007 gennemgik vingården en omfattende modernisering. Tanken er at beskytte de fine aromaer og vinens tanniner ved at benytte tyngdekraften, når vinen flyttes mellem pressen, ståltanken og egetræsfade. Derudover er produktionsområdet helt sterilt, således at tilsætningen af sulfitter kan holdes på et absolut minimum.

Denne modernisering har for alvor fået Vizcarra i søgelyset hos både internationale og nationale eksperter, der bedømmer vingårdens vine i top 10 i dette prestigefyldte område, hvor nogen af verdens dyreste og bedste vine dyrkes og produceres. Se mere hos Bodegas Vizcarra.

Yderligere information

Vægt 2 kg