tilbud!

Puerta De Hierro rosè – 2016

35,00 kr. Inkl. moms

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Attraktiv hindbær farve, klar og strålende, med rene frugtige aromaer. I munden blød og meget frisk.

Nederst på forside etiketten står der med blindskrift (Braille) navnet på vinen, om det er rød,hvid eller rosé samt om det er en ung vin, crianza eller reserva.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 420675287131 Kategorier: , Tag: , , ,

Beskrivelse

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Årgang
Puerta De Hierro rosé Spansk Vin 2016

Vintype
Rosé

Indhold
3/4 L.

Alkohol
12%

Servering
10 – 12°

Drikkes/Gemmes
Køb Puerta De Hierro rosé Spansk Vin for at drikke.

Druer
Tempranillo, Garnacha og Malvar

Anvendelse
Terrassevin er efterhånden et fortærsket udtryk, og der er da også mange andre steder, hvor Rosado fra Jeromin vil komme lige så godt til sin ret. Vi nævner i flæng: på bådebroen med en frisk pillet reje; i parken til pølser fra engangsgrillen; eller i strandkanten til intet andet end udsigten til din udkårnes lårbasser.

Kommentar
Madrid kan ikke påstås at være Spaniens mest berømte vinområde, men da ikke færre end 3.000 vinproducenter dyrker mere end 10.000 hektar med overvejende cabernet, merlot, tempranillo, syrah og garnacha, fylder regionen efterhånden noget både på landkortet og i statistikken.

Vinos Jeromin er en familie drevet Bodega, grundlagt i 1948 af D. Gregorio Martinez Garcia i byen Villarejo de Salvanés.

Félix Martínez García-Fraile

Nogle gange undrer jeg mig over hvad der er tradition. Og de svarer mig solen, regnen, jorden, mine hænder. Det er en hel families arbejde sammen med landskabet og dets befolkning. For at konsolidere en virksomhed og position som salgsleder på et meget konkurrencepræget marked, skal succes dyrkes fra rødder.

Så vi er nået til hvert hjørne af verden. Ledende eksport, der viser et præg af prestige og kvalitet. Vine Jeromín lever i kaldet efter vin i hvert hjørne af kælderen i skyggen af stilhed. En hel proces, der er født og dør ved det ukorkede.

Så vi er nået til hvert hjørne af verden. Ledende eksport, der viser et præg af prestige og kvalitet. Vine Jeromín lever i kaldet efter vin i hvert hjørne af kælderen i skyggen af stilhed. En hel proces, der er født og dør ved det ukorkede.
Landet har hemmeligheden. Du skal bare vide lytte. Alle tror måske, at smag og lugt er smag og lugt for at få en god vinsans, der fungerer bedst. Det er sandt, men der er andre gaver som kreativitet og fantasi, som aldrig kan dechiffres. Meget værdifuld, når maverick-ånden fører os til at designe og forfine hvert skridt, tages enhver beslutning om at sikre fødslen af en kvalitetsvin.

Måske naturen, der hvisker til øret alle dens hemmeligheder. Eller måske er den intuition, der fører os til at køre som ingen tid og proces. Under alle omstændigheder er og er resultatet altid kvalitet. Og hver dag stræber jeg stadig efter at nå. Kvalitet tildelt og anerkendt over hele verden. Naturligt.  Se mere hos Vinos Jeromin.

Yderligere information

Vægt 1 kg