Puerta De Hierro hvid

59,00 kr. Inkl. moms

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Åben og liflig næse af grønne æbler, mirabeller og et lille eksotisk touch af bananblade i toppen. Munden er saftig og læskende, alkoholen velintegreret, og frugten renskuret og kernesund. Vinen er tør, men rund, blød og charmerende, og det bliver svært for dig at finde én, som ikke vil værdsætte denne velskabte yngling. Og som i øvrigt kender de lokale, spanske druer airén og malvar, der er ansvarlige for de sprøde dråber.

Nederst på forside etiketten står der med blindskrift (Braille) navnet på vinen, om det er rød,hvid eller rosé samt om det er en ung vin, crianza eller reserva.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 420675187134 Kategorier: , Tag: , ,

Beskrivelse

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Vintype
Puerta De Hierro hvidvin Spansk Vin

Indhold
3/4 L.

Alkohol
12 %

Servering
Fremhæv saftigheden ved at servere direkte fra køleskabet i mellemstore glas

Drikkes/Gemmes
Dem fine, åbne frugt og den forfriskende syre, er det, der giver kvaliteten i denne vin. Begge dele er bedst nu.  Køb Puerta De Hierro hvidvin Spansk Vin for at drikke.

Druer
Malvar 60% og Airén 40%

Anvendelse
En vin med et ualmindeligt bredt anvendelsesspektrum. Det har den, fordi den i sig selv er i balance, men ikke har nogen voldsom intensitet. Vinen vil med andre ord give plads til de fleste lette retter fra salater og smørrebrød over skaldyr og ikke alt for fede retter med fisk til krydret fjerkræ og rene grøntsagsretter som tærter og supper.

Kommentar
Madrid kan ikke påstås at være Spaniens mest berømte vinområde, men da ikke færre end 3.000 vinproducenter dyrker mere end 10.000 hektar med overvejende cabernet, merlot, tempranillo, syrah og garnacha, fylder regionen efterhånden noget både på landkortet og i statistikken.

Vinos Jeromin er en familie drevet Bodega, grundlagt i 1948 af D. Gregorio Martinez Garcia i byen Villarejo de Salvanés.

Félix Martínez García-Fraile

Nogle gange undrer jeg mig over hvad der er tradition. Og de svarer mig solen, regnen, jorden, mine hænder. Det er en hel families arbejde sammen med landskabet og dets befolkning. For at konsolidere en virksomhed og position som salgsleder på et meget konkurrencepræget marked, skal succes dyrkes fra rødder.

Så vi er nået til hvert hjørne af verden. Ledende eksport, der viser et præg af prestige og kvalitet. Vine Jeromín lever i kaldet efter vin i hvert hjørne af kælderen i skyggen af stilhed. En hel proces, der er født og dør ved det ukorkede.

Så vi er nået til hvert hjørne af verden. Ledende eksport, der viser et præg af prestige og kvalitet. Vine Jeromín lever i kaldet efter vin i hvert hjørne af kælderen i skyggen af stilhed. En hel proces, der er født og dør ved det ukorkede.
Landet har hemmeligheden. Du skal bare vide lytte. Alle tror måske, at smag og lugt er smag og lugt for at få en god vinsans, der fungerer bedst. Det er sandt, men der er andre gaver som kreativitet og fantasi, som aldrig kan dechiffres. Meget værdifuld, når maverick-ånden fører os til at designe og forfine hvert skridt, tages enhver beslutning om at sikre fødslen af en kvalitetsvin.

Måske naturen, der hvisker til øret alle dens hemmeligheder. Eller måske er den intuition, der fører os til at køre som ingen tid og proces. Under alle omstændigheder er og er resultatet altid kvalitet. Og hver dag stræber jeg stadig efter at nå. Kvalitet tildelt og anerkendt over hele verden. Naturligt.  Se mere hos Vinos Jeromin.

Yderligere information

Vægt 1 kg