Grego Garnacha Centenaria
v/6 Fl. 84,00 DKK

109,00 DKK Inkl. moms

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Intens næse, pakket med tæt frugtige fortrinligheder af jordbær, læder og engelsk lakrids i en tøjleløst ungdommelig stil. Spændstige muskelspil i kompositionens kompakte format. Tanninerne stiller nogle krav til den gastronomiske kontekst, men selv med et solidt måltid mad til, er der masser af gennemslagskraft og identitet i de friske dråber.
Granacha druer fra mere end 100 år gamle vinstokke.

Nederst på forside etiketten står der med blindskrift (Braille) navnet på vinen, om det er rød,hvid eller rosé samt om det er en ung vin, crianza eller reserva.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 420675326144 Kategorier: , Tag: , ,

Beskrivelse

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Årgang
Grego Garnacha Centenaria Vinos Jeromin Madrid 2016

Modning
5 måneder på franske Allier egefade

Vintype
Rødvin

Indhold
3/4 L.

Alkohol
15 %

Servering
Server Grego Garnacha Centenaria Vinos Jeromin Madrid lige fra flasken, afkølet til 14-15 grader, så de 15% alkohol ikke dominerer næsens fine frugt.

Drikkes/Gemmes
Vinen er stadig meget ung, og opretholder al sin kåde vildskab et par år endnu. Bedst inden slutningen af 2022.

Druer
Garnacha 95% og Andre druer 5%

Anvendelse
Bedst til mad med indhold. Prøv garnachaen til retter med rødvinssovs og andre kraftige vinterinspirationer. Samt varierende tapas.

Kommentar
Vinos Jeromin er en familie drevet Bodega, grundlagt i 1948 af D. Gregorio Martinez Garcia i byen Villarejo de Salvanés.

Félix Martínez García-Fraile

Nogle gange undrer jeg mig over hvad der er tradition. Og de svarer mig solen, regnen, jorden, mine hænder. Det er en hel families arbejde sammen med landskabet og dets befolkning. For at konsolidere en virksomhed og position som salgsleder på et meget konkurrencepræget marked, skal succes dyrkes fra rødder.

Så vi er nået til hvert hjørne af verden. Ledende eksport, der viser et præg af prestige og kvalitet. Vine Jeromín lever i kaldet efter vin i hvert hjørne af kælderen i skyggen af stilhed. En hel proces, der er født og dør ved det ukorkede.

Så vi er nået til hvert hjørne af verden. Ledende eksport, der viser et præg af prestige og kvalitet. Vine Jeromín lever i kaldet efter vin i hvert hjørne af kælderen i skyggen af stilhed. En hel proces, der er født og dør ved det ukorkede.
Landet har hemmeligheden. Du skal bare vide lytte. Alle tror måske, at smag og lugt er smag og lugt for at få en god vinsans, der fungerer bedst. Det er sandt, men der er andre gaver som kreativitet og fantasi, som aldrig kan dechiffres. Meget værdifuld, når maverick-ånden fører os til at designe og forfine hvert skridt, tages enhver beslutning om at sikre fødslen af en kvalitetsvin.

Måske naturen, der hvisker til øret alle dens hemmeligheder. Eller måske er den intuition, der fører os til at køre som ingen tid og proces. Under alle omstændigheder er og er resultatet altid kvalitet. Og hver dag stræber jeg stadig efter at nå. Kvalitet tildelt og anerkendt over hele verden. Naturligt.

Husk, at vin med høje alkoholprocenter skal serveres relativt køligt, så de delikate frugtaromaer kan hamle op med alkoholdampene. De kan godt dominere aromabilledet, hvis de får lov til at dampe for hurtigt af. Vine med lavere procenter kan få lov til at blive lidt varmere, uden at dominansen bliver presserende. Se mere hos Vinos Jeromin.

Yderligere information

Vægt 1 kg