Altos de Losada Godello
v/6 Fl. 219,00 DKK

285,00 DKK Inkl. moms

Losada Vinos de Finca – Bierzo

Lavere udbytte for at udtrække alle mulige nuancer fra terroir, som er skiferjord.

Viser en stor renhed af smag. Godello er meget mineralsk. Citrus og hvide blomsteraromaer med tørre, magre, letbundne smag af citrus, pære, mineralitet og saltholdighed. 2018 viser generøs og forførende frugt smag og dejlig friskhed og vitalitet. Ægte udtryk for terroir og årgangens karakter.

Der er lavet 1500 flasker, der alle er nummereret.

 

 

Pris v/6 flasker kr. 219,00
Varenummer (SKU): 437009095423 Kategorier: , Tag: ,

Beskrivelse

Losada Vinos de Finca – Bierzo

Årgang
2018

Modning
8 måneder i Foudre – Franske egefade med en capacitet af 2000 liter.

Franske egefade

Vintype
Hvidvin

Indhold
3/4 L.

Alkohol
14 %

Servering
Serveres ved 12-13°

Drikkes/Gemmes
Kan drikkes nu og de næste 4-5 år

Druer
Godello

Anvendelse
Med karakteristisk surhedsgrad, og antydning om mineralitet er det en perfekt apéritif-vin. Prøv også en kold fiskesalat, friske fiskeretter, sashimi og østers.

Kommentar
Bierzo ligger i det nordvestlige Spanien og har et helt særligt klima der giver optimale vækstbetingelser for Mencía druen. Vindforholdene trækker salt fra Atlanterhavet og giver vinen de sprøde mineraler sammen med de stenede jordbundsforhold. Losada vinos de finca er beliggende ved den lille by Cacabelos og råder over adskillige små vinmarker med gamle vinstokke, der alle bliver beskåret efter den gamle gobelet metode. Dette medfører til et meget lavt udbytte, hvor høsten er nødt til at foregå ved menneskehænder, men hvor kvaliteten til gengæld er helt i top. Vingården tager imod besøg efter aftale.

Yderligere information

Vægt 1 kg