tilbud!

5Rosas rosé

119,00 DKK 85,00 DKK Inkl. moms

Losada Vinos de Finca – Bierzo

En buket af sorte aromaer, ganernes forår blomstrer i dit glas. Rosevin lavet med Mencía sorten fra en af de yngste plot af vingården. Dens lerjord og ældning i rustfri ståltanke medfører en frisk, frugtagtig og sjov vin af traditionel produktion.

Farve hindbær. Duften er intens, frisk og sød, med aromaer af rød frugt, mælk, fennikel, jordbær og fløde. Ganen er blød og fuld, uendelig, med god surhed, inviterer til at drikke.

Månedens tilbud kr. 85,00
Varenummer (SKU): 437009095287 Kategorier: , Tag: ,

Beskrivelse

Losada Vinos de Finca – Bierzo

Årgang
2018

Modning
15 dage i rustfri ståltanke

Vintype
Rosé

Indhold
3/4 L.

Alkohol
14 %

Servering
Server direkte fra køleskabet og uden dekantering eller andre vintekniske krumspring. Bedst ved 8-10 grader, men det bliver den også hurtigt i solen.

Drikkes/Gemmes
Den er bedst nu, til og med sommeren 2022

Druer
Mencia

Anvendelse
Denne alsidige rosévin er god til både grillede grøntsager, hvidt kød med sauce, pasta og kødsovs, ris gryderetter, grillet kylling m m

Kommentar
Bierzo ligger i det nordvestlige Spanien og har et helt særligt klima der giver optimale vækstbetingelser for Mencía druen. Vindforholdene trækker salt fra Atlanterhavet og giver vinen de sprøde mineraler sammen med de stenede jordbundsforhold. Losada vinos de finca er beliggende ved den lille by Cacabelos og råder over adskillige små vinmarker med gamle vinstokke, der alle bliver beskåret efter den gamle gobelet metode. Dette medfører til et meget lavt udbytte, hvor høsten er nødt til at foregå ved menneskehænder, men hvor kvaliteten til gengæld er helt i top. Vingården tager imod besøg efter aftale.

Yderligere information

Vægt 1 kg