tilbud!

5Rosas rosé
Tilbud 69,00 DKK

69,00 kr. Inkl. moms

Losada Vinos de Finca – Bierzo

En buket af sorte aromaer, ganernes forår blomstrer i dit glas. Rosevin lavet med Mencía sorten fra en af de yngste plot af vingården. Dens lerjord og ældning i rustfri ståltanke medfører en frisk, frugtagtig og sjov vin af traditionel produktion.

Farve hindbær. Duften er intens, frisk og sød, med aromaer af rød frugt, mælk, fennikel, jordbær og fløde. Ganen er blød og fuld, uendelig, med god surhed, inviterer til at drikke.

På lager

Varenummer (SKU): 437009095287 Kategorier: , Tag: ,

Beskrivelse

Losada Vinos de Finca – Bierzo

Årgang
5Rosas Rosé Spansk Vin Rosada fra 2018

Modning
15 dage i rustfri ståltanke

Vintype
Rosé

Indhold
3/4 L.

Alkohol
14 %

Servering
Server direkte fra køleskabet og uden dekantering eller andre vintekniske krumspring. Bedst ved 8-10 grader, men det bliver den også hurtigt i solen.

Drikkes/Gemmes
5Rosas Rosé Spansk Vin Rosada er bedst nu, til og med sommeren 2022

Druer
100% Mencia   D.O. Bierzo

Anvendelse
Denne alsidige rosévin er god til både grillede grøntsager, hvidt kød med sauce, pasta og kødsovs, ris gryderetter, grillet kylling m m

Kommentar

5 Rosas er en lyserød rosévin der er lavet af Losada Vinos de Finca. Den er lavet af unge vinstokke fra Menciá druen, dyrket på stejle skråninger med lerjord.
Høsten udføres manuelt og bragt til kælderen i 20 kg. kasser så druerne ikke brydes og gæres for tidligt. Druerne bliver udvalgt, sorteret og forsigtigt knust, hvorefter de ender i rustfrie ståltanke hvor 5 Rosas køles ned til 22 ° i 12 timer.
Derefter blev denne rosévin fra El Bierzo fermenteret med oprindelige gær i yderligere 15 dage ved 22 °. i rustfrit ståltanke ved en kontrolleret temperatur og ældes yderligere på dens less i 5 måneder.

Bierzo ligger i det nordvestlige Spanien og har et helt særligt klima der giver optimale vækstbetingelser for Mencía druen. Vindforholdene trækker salt fra Atlanterhavet og giver vinen de sprøde mineraler sammen med de stenede jordbundsforhold. Losada vinos de finca er beliggende ved den lille by Cacabelos og råder over adskillige små vinmarker med gamle vinstokke, der alle bliver beskåret efter den gamle gobelet metode. Dette medfører til et meget lavt udbytte, hvor høsten er nødt til at foregå ved menneskehænder, men hvor kvaliteten til gengæld er helt i top. Vingården tager imod besøg efter aftale. Se mere på Losada Vinos de Finca

Yderligere information

Vægt 1 kg