tilbud!

Puerta De Hierro hvid

59,00 DKK 44,00 DKK Inkl. moms

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Åben og liflig næse af grønne æbler, mirabeller og et lille eksotisk touch af bananblade i toppen. Munden er saftig og læskende, alkoholen velintegreret, og frugten renskuret og kernesund. Vinen er tør, men rund, blød og charmerende, og det bliver svært for dig at finde én, som ikke vil værdsætte denne velskabte yngling. Og som i øvrigt kender de lokale, spanske druer airén og malvar, der er ansvarlige for de sprøde dråber.

Varenummer (SKU): 420675187134 Kategorier: , Tag: , ,

Beskrivelse

Vinos Jeromin – Vinos De Madrid

Årgang
2016

Vintype
Hvidvin

Indhold
3/4 L.

Alkohol
12 %

Servering
Fremhæv saftigheden ved at servere direkte fra køleskabet i mellemstore glas

Drikkes/Gemmes
Dem fine, åbne frugt og den forfriskende syre, er det, der giver kvaliteten i denne vin. Begge dele er bedst nu.  Køb for at drikke.

Druer
Malvar 60% og Airén 40%

Anvendelse
En vin med et ualmindeligt bredt anvendelsesspektrum. Det har den, fordi den i sig selv er i balance, men ikke har nogen voldsom intensitet. Vinen vil med andre ord give plads til de fleste lette retter fra salater og smørrebrød over skaldyr og ikke alt for fede retter med fisk til krydret fjerkræ og rene grøntsagsretter som tærter og supper.

Kommentar
Madrid kan ikke påstås at være Spaniens mest berømte vinområde, men da ikke færre end 3.000 vinproducenter dyrker mere end 10.000 hektar med overvejende cabernet, merlot, tempranillo, syrah og garnacha, fylder regionen efterhånden noget både på landkortet og i statistikken. Med 9 vine i sortiment er SpanskeVine én af de få kilder i Danmark til et bredt billede af områdets formåen.

Yderligere information

Vægt 1 kg