Artiskok hjerter m/skinke og ost

Artiskok hjerter m/skinke og ost

Ingredienser

  • Artiskok hjerter fra glas eller dåse (ikke marineret)
  • Serrano skinke, skåret i små firkanter
  • Revet ost
  • Olivnolie, evt. med smag af krydderier

Opskrift

Artiskokhjerterne deles på langs og lægges til afdrypning. Et fad/tallerken der kan tåle at komme i ovnen, smøres med olie og de halverede artiskokhjerter lægges på fadet med skæreside opad. Fadet sættes i en 225° varm ovn i 4-5 minutter intil artiskokhjerterne begynder at tage farve.

Pensel artiskokhjerterne med olivenolie og kom de små firkanter af serranoskinken på artiskokhjerterne og tryk let med en ske. Kom det revne ost over hver artiskokhjerte og sæt fadet i ovnen igen ved 225° i ca 3-4 minutter, alt efter hvor mørk man vil have osten. Spises varme med det samme.

I stedet for Serranoskinke kan der evt. bruges bacontern eller svampe.

Spanske Vine

En del af Ki-Ma Import A/S

Spanske Vine

Siden 2001 importeret vin fra det meste af Spanien, og sælger i dag til restauranter, virksomheder og private til nogen af markedets laveste detailpriser fra vores adresse nord for København.